Според разработчиците програмните продукти ще станат хит в потребителския сегмент още

...
Според разработчиците програмните продукти ще станат хит в потребителския сегмент още
Коментари Харесай

В Русия започнаха продажби на собствени ОС и офис пакет

Според разработчиците програмните артикули ще станат хит в потребителския сегмент още през 2023 година

Руският ритейлър М.Видео-Елдорадо започва продажбите на съветската операционна система Ред Оценка за съвместимост, основана на Linux ядрото. Едновременно с това започнаха продажбите и на съветския офис пакет Р7-Офис. Руските разработчици на тези софтуерни артикули са на мнение, че заради прекратяването на всевъзможни бизнес връзки на Microsoft с Русия, тези артикули още през 2023 година ще станат водачи в потребителския сегмент, оповестява.

В уеб страницата на съветския ритейлър може да се види, че цената на Ред ОС от категория Работна станция възлиза на 3500 рубли или $58,31 по днешния валутен курс. Сървърната версия на същата операционна система е с цена 9500 рубли ($158,27). Офис пакетът Р7-офис се предлага при цена също от 3500 рубли ($58,31).

 Заради съветската инвазия в Украйна Microsoft още през месец март тази година разгласи, че дефинитивно напуска Русия. Малко по-късно софтуерният колос посочи, че ще продължи да работи с всички в Русия, които не са попаднали под интернационалните наказания – учебни заведения, лечебни заведения и така нататък Във връзка с това внезапно набъбна ползата към пиратските версии на Windows, като по едно и също време с това бе маркиран растеж от 20% на съветските програмни артикули.

Продуктите на софтуерната компания Р7 за първи път излизат на пазара. Нейният общоприет шеф Наталия Агафонова акцентира, че търсенето на тяхната продукция е доста огромно най-много от съветските дребен и междинен бизнес.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР